Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Даниела има нужда от мехлем, болкоуспокояващи и превързочни консумативи

Автор: Милостив | 02.08.2015

Даниела има нужда от мехлем, болкоуспокояващи и превързочни консумативиПрез 2002 година, поради неправилно лечение, на Даниела Стаменова се налага да й се ампутира единия крак. Десет години по-късно ампутират и другия й крак.

Като неработоспособна тя е принудена да разчита само на инвалидната си пенсия от 164 лв. и детските надбавки на сина й от 35 лв.

Най-голямата болка на Дани е, когато синът ѝ - Кирил отива на училище и я пита дали ще има пари за закуска, а тя брои стотинките. Той е сред най-добрите ученици в класа, но често среща проблеми в самоподготовката си поради липса на учебници. Сега е в 11 клас, а разбира японски и английски език. След завършване на средното си образование има желание да следва информационни технологии.

Проблемите на Даниела продължават и сега, когато пред нея стои заплахата от нова ампутация на единия й крак. Преди близо 3 месеца чрез пост в интернет приятелка на Дани ѝ помага да събере средства за съдоразширяващи ампули и няколко мехлема Интрасайт (гел 25 гр.), с които тя се лекува в момента. На Дани ѝ е необходимо да използва по 2 мехлема на ден за отстраняване на некротичната тъкан.

Пред Милостив жената сподели, че освен от мехлема, тя има голяма нужда и от превързочни и болкоуспокояващи консумативи: марли, бинтове, кърпички, превръзки, памук и др. За тях на са ѝ останали никакви средства след изразходваните за лекарствата.

За помощ на Дани със средства, лекарствени и други консумативи, както и за помощ на сина й, можем да се свържем с нея на телефонния й номер – 0877892651. Адресът й е - гр. София, кв. Княжево, ул. "Студен кладенец" 13а, Данеела Стаменова

Повече за Дани и сина й може да научите от репортаж по Нова телевизия

Снимка: http://vbox7.com

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova