Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

"Бъдители" гостува в Кърджали

Автор: www.kardjali.bg | 23.06.2016

"Бъдители" гостува в КърджалиБлаготворителната инициатива „Бъдители“ ще гостува на Общински съвет по наркотични вещества към община Кърджали на 25-ти юни (събота) от 11:00 часа.

Събитието се провежда във връзка с 26-ти юни, който е Международен ден за борба с наркотиците и наркотрафика. Целта е чрез инициативата „Бъдители“ да се покаже на младите хора как човек постига върхове, как да се реализираме и да успеем в живота. Лекцията ще бъде посетена от ученици в 10-ти и 11-ти клас от всички училища в общината и други младежи до 23 години.

Пред младите хора за бизнеса и живота ще говорят Биляна Панталеева – основател на „Бъдители“, Явор Панталеев – търговски управител на „ОЙРОШПЕД“ АД, а специален гост-лектор ще бъде Павел Николов – собственик на фирма „Аква Системс“ ООД, която се занимава с технологии за пречистване на питейни води.

Благотворителна инициатива „Бъдители“, която има за цел да вдъхнови и мотивира младите хора ще гостува на Общински съвет по наркотични вещества към община Кърджали на 25-ти юни (събота) от 11:00 часа в зала Бизнесинкубатор (ул. "Отец Паисий" 12).

Инициатива „Бъдители“ обединява екип от професионалисти в различни области, които случват целите си, като в ежедневието действат с желание и постоянство. Те са личности, които работят със сърце това, което искат, давайки висока добавена стойност на обществото. Един от най-силните мотивационни похвати за действие е реалният пример на желаната професия, на желания живот, на желаното поведение.

Инициативата „Бъдители“ е без такса за участие, необходимо е само да ги поканите и да осигурите зала, където всички Ваши студенти, ученици и всеки, който желае да присъства може да чуе Бъдителите.

Бъдителите са тези, които могат да те вдъхновят да бъдеш това, което искаш!

Източник: http://www.kardjali.bg

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova