Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Стартира кампания за безплатни очни прегледи в Симитли

Автор: www.simitli.info | 29.09.2016

Стартира кампания за безплатни очни прегледи в СимитлиЛекари-офталмолози от най-престижните болници в София ще правят безплатни очни прегледи за жителите на община Симитли. Кампанията ще бъде на 3 октомври – понеделник – от 10.00 до 16.00 часа и се организира от Сдружение "Право на зрение-България", Александровска болница-София, Столично дружество по Офталмология и Организация на евреите в България "Шалом". Идеята за тази инициатива е да се направи достъпна качествената лекарска грижа за българите, живеещи в по-отдалечени от столицата места. Безплатните прегледи са най-вече за хора с по-малки финансови възможности, както и деца.

Симитли е първият град в България, от който стартира кампанията. Тя беше радушно подкрепена от кмета Апостол Апостолов и неговия екип. Администрацията на общината ще се погрижи прегледите да текат гладко и безпроблемно. За целта е отворена телефонна линия за записване на часове. Всеки, който иска да се възползва от едни от най-квалифицираните специалисти в страната, може да се запише на тел. 0877/10-60-58. Прегледите ще се правят в ЦПСУ- Пансиона до Полицейския участък.

При констатиране на по-леки здравословни проблеми, лекарите ще реагират на място. При откриване на по-сериозни заболявания на очите, офталмолозите ще насочват и съветват хората къде и как да потърсят последваща грижа за здравето на своите очи в различни болници и центрове в столицата.
Кампанията започва сега и ще продължи в различни етапи. В първия й етап след Симитли лекарите ще посетят Якоруда, няколко села в общините Разлог и Гърмен, както и Бобов дол и Първомай.

Източник: http://www.simitli.info

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2023 milostiv.org
dgamalova