Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Безплатно кино за малчуганите в Пловдив през февруари и март

Автор: uspelite.bg | 07.02.2018

Безплатно кино за малчуганите в Пловдив през февруари и мартОт 4-ти февруари до 19-ти март всички деца в тракийския град ще могат да се радват на най-новите и забавни анимации, подбрани специално за програмата на Детския филмов фестивал.

За шеста поредна година в "Lucky - Дом на киното" ще се проведе специален кинофестивал, в който всички малки посетители могат да гледат филмите напълно безплатно. Ще бъдат излъчени най-готините анимации от последните години - от "Маша и мечокът: Филмът" (да заповядат и малчуганите, които все още казват "Маса и мецокът") до "Робинзон Крузо", като романът се изучава в училище в по-горните класове, така че би било чудесно, ако на децата се спести културният шок от близката среща с Петкан.

Това е и филмът, който открива фестивала в първата събота на февруари - от 11:00 часа в първа зала, а в последния ден може да се насладите на "Петсън и Финдъс: Малки бели, голямо приятелство". Други заглавия са "Падингтън 2", трите части на "Снежната кралица", "Добрият великан", "Овцата Шон:Филмът" и още много други.

Програмата, естествено, е строго съобразена с натоварения график от ходене на ясла, детска градина или училище, писане на домашни и правене на фасони пред зеленчукови супи, затова филмите ще се излъчват само през уикендите в удобно време и за деца, и за родители - от 11:00 и 13:00 часа започват прожекциите в първа зала, а от 11:30 и 13:15 - във втора. Билетите за децата могат да бъдат взети от касата след 10:00 часа в деня на прожекцията.

Източник: http://uspelite.bg
Снимка: http://uspelite.bg

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova