Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Рокли и костюми търсят своите абитуриенти

Автор: bTV | 24.02.2017

Рокли и костюми търсят своите абитуриенти Млада жена от София организира дарителска кампания, в подкрепа на зрелостници, които нямат финансова възможност да си купят дрехи за празника.

Идеята да подари усмивка за бала на момче или момиче в нужда хрумнала на Биляна Липева, докато разчиствала гардероба и намерила балната си рокля. „Стана ми много мило и започнах да се сещам какви хубави спомени съм имала от моя бал и реших, че такива хубави спомени трябва да има и някой друг с моята рокля”, разказва тя.

Речено - сторено. Биляна написва в социалните мрежи, че събира дрехи, които да подари: „За една седмица просто страшно много народ се свързаха с мен и аз съм много щастлива, защото хората искат да помагат, просто искат да помагат”.

29-годишната Радина Каменова разбрала за инициативата на Биляна и донесла балната си рокля. За да я дари: „Всеки един от нас, на който родителите ни с цената на нещо са успели да ни направят щастливи, ние можем да направим щастлив някой друг и защо не?”.

А Биляна освен дрехи, иска да подари на бъдещите абитуриенти чанти, обувки, прическа и грим: „Когато човек прави добро, той дава една частица от себе си, а когато даде тази част от себе си, той се чувства полезен. на мен ми харесва да се чувствам полезна”.

До този момент Биляна е събрала 4 костюма и 5 бални рокли, които ще дари. Но с нея се свързват познати и непознати от цялата страна, които искат да й изпратят още дрехи. Така че добрите дела са на път.

Източник: http://btvnovinite.bg
Снимка: http://btvnovinite.bg

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova