Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Предстои благотворителен концерт за „Вяра, Надежда и Любов“ в Пазарджик

Автор: pzdnes.com | 03.05.2017

Предстои благотворителен концерт за „Вяра, Надежда и Любов“ в ПазарджикНа 9 май 2017 г. (вторник) в град Пазарджик ще се проведе Благотворителен концерт в подкрепа на Дневен център за деца с увреждания „Вяра, Надежда и Любов“. Концертът ще се състои в Драматично-куклен театър „Константин Величков“ от 19.00 ч.

В него ще вземат участие танцови състави от гр.Пазарджик и областта. Участие са потвърдили от Ансамбъл “ Пазарджик „, Представителен танцов състав “ Чудесия“, Представителен танцов състав „Детство“, Представителен танцов състав “ Чавдар“, Танцова формация “ Хорце „, Танцов състав “ Елша“, село Елшица.

Освен танцова програма участие в концерта са предвидени изпълнения на Васил Вълканов и Айшенур, както и Представителна формация за автентичен фолклор “ Гласовете на Орфей“ – гр.Пазарджик, които ще зарадват зрителите със своето творчество.

Целта на благотворителното събитие е да бъдат събрани средства за дневния център за деца с увреждания. Това ще стане като зрителите могат да закупят покани с благотворителна цел на стойност 3 лв., с които да присъстват на концерта. Тези покани могат да бъдат намерени засега, само в кафето срещу болница “ Хигия „, а в деня на събитието ще могат да се закупят и на място в театъра.

Освен чрез стойността на поканите хората, които желаят могат да направят своите дарения и в специалните кутии, които ще бъдат поставени във фоайето на театъра в деня на концерта.
Със всички събрани средства от поканите и от дарения ще бъдат закупени инвалидни колички и уреди за рехабилитация, които са необходими на центъра.

Източник: http://pzdnes.com
Снимка: http://pzdnes.com

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova