Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 

Благотворително бягане „Дари времето си на 5kmrun“

Автор: 5kmrun.bg | 09.06.2017

Благотворително бягане „Дари времето си на 5kmrun“ На 10 юни (събота) ще се проведе ежегодното Благотворително бягане за 2017 година в София, Варна, Бургас и Пловдив.

Каузата: събраните средства от даренията ще бъдат предоставени за закупуване на специализирана медицинска техника за Първа детска клиника (ДК) към Университетската болница „Света Марина”, гр. Варна на обща стойност 19,306 лв.

И по-конкретно: апарат – система за продължителна инсулинова терапия или с други думи това е един вид „изкуствен панкреас“ за критични състояния с нарушение на кръвната глюкоза.

Какво означава да „дариш времето си“? Това ще рече, че за каквото време финишираш 5-те км в този ден, такава сума ще дариш за каузата, например: Бягаш за време 22:38 – даряваш 22 лв., бягаш за 31:18 – даряваш сумата от 31 лв. и така нататък…

Естествено, че това условие – „да дариш времето си на 5kmrun“ е нашето желание и предложение, но всеки може да дари сума според собствените си възможности!

Защо средствата от 4-те града в едно, отиват за Варна?, Как ще даряваме средствата? И още информация за тази благородна кауза, вижте тук:

Академия за родители и „Голямото лятно бутане“

За втора година в този ден в Южен парк в София след финала на 5kmrun, „Академия за родители“ ще предизвика всички родители и техните бебоци, да се присъединят към тяхната разходка, от 3000 крачки, в парка по 2км трасе на NN Kids Run! Очакваме над 1000 колички!

Родителите също ще имат възможност, да направят своето дарение за нашата кауза. Миналата година техните дарени средства, отделени за Майчин дом, също допринесоха за нашата кауза! Повече за „Голямото лятно бутане“, тук:

И така, 10 юни (събота), 9:00 ч., София, Варна, Бургас и Пловдив (8:30 ч.): бягаме благотворително за нашите деца от „Света Марина“ Варна, като дарим времето си на „5kmrun“, нека заедно да направим добро!

Източник: http://xl.5kmrun.bg
Снимка: http://xl.5kmrun.bg

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

  1. Всички
  2. Благотворително събитие
  3. Вдъхновяваща новина
  4. Зов за помощ
  5. Искам да помогна

Категории

  1. Всички
  2. Сираци
  3. Деца с увеждания
  4. Хора с увреждания
  5. Стари хора
  6. Приюти
  7. Кухни за бедни
  8. Социално слаби
  9. Хора със здравословни проблеми
  10. Затворници
  11. Бежанци
  12. Православни храмове
  13. Алкохолно и наркозависими
  14. Други

Тип помощ

  1. Всички
  2. Книги
  3. Лечение
  4. Кръводаряване
  5. Играчки
  6. Лекарства
  7. Облекло и обукви
  8. Хранителни продукти
  9. Мебели
  10. Техника
  11. Финансова помощ
  12. Социални събития
  13. Курсове и обучения
  14. Доброволчески труд
  15. Работа срещу заплащане
  16. Подслон
  17. Култура
  18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova