Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Русенски полицаи изиграха благотворителен мач

Автор: www.dunavmost.bg | 10.07.2017

Русенски полицаи изиграха благотворителен мач Митничари и полицаи изиграха благотворителен футболен мач в Русе с цел подпомагане на деца с увреждания.

Направена бе демонстрация на полицейска, противопожарна и митническата техника, оборудване и екипировка. Митническото куче Роко показа как се откриват наркотици, предаде БНТ.

Така отбелязаха професионалните си празници служителите от Митница Русе и работещите в структури на МВР в крайдунавския град.

Теодор Атанасов – директор на Областната дирекция на МВР в Русе:„Идеята е с един благотворителен мач между два футболни отбора между двете институции да подпомогнем децата от сдружение „Смело сърце”. Това се прави за първи път. Идеята е да направим ежедневието на тези деца по-добро.”

Венцислав Халаджов – началник на Митница Русе: „В помощ на болни деца. Разчитаме изцяло на колегите от митница Русе и ОД на МВР Русе.”

А събраните парични дарения ще бъдат предоставени на Сдружение „Смело сърце“ за подпомагане на деца с увреждания и техните семейства. Активисти на сдружението и учредения към него Клуб „Майки със смели сърца“ предложиха в изложба-базар изработени от деца с увреждания и техните родители сувенири.

Фейсбук страница на сдружението

Пенка Попова – доброволец в сдружение „Смело сърце”: „Намират се много хора с добри сърца и аз мисля, че и днес каузата ще постигне целта си.”

Полицаи показаха професионални умения. Децата си намериха нов приятел – митническото куче Роко, което им показа как може да открива наркотици в багаж.

Източник: https://www.dunavmost.bg

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova