Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

DHL Express дариха 3000 лева за децата на Еквилибриум

Автор: Нова телевизия | 11.01.2018

DHL Express дариха 3000 лева за децата на Еквилибриум3000 лева дариха служителите на фирма DHL Express за децата на „Еквилибриум“. Парите бяха предназначени за конкретни нужди в социалните услуги. Бяха закупени пералня и сушилня за потребностите на децата от „Розовата къща“, където към настоящия момент се полагат грижи за 12 деца с увреждания, част от които са от закриването на дома в Могилино, а друга - от закрития Дом за медико-социални грижи в Шумен.

С дарените средства бяха закупени и 28 нови стола за младежите и девойките с увреждания от къщи „Любов“ и „Надежда“, много по-удобни, здрави и подходящи, предвид състоянието и поведението на младежите.

Дарението позволи и закупуването на нови матраци за Звено „Майка и бебе“ към Обединени детски услуги „Слънчо“. В същите услуги, но в Центъра за настаняване от семеен тип за деца с увреждания с потребност от постоянна медицинска грижа, преди няколко месеца, служителите на DHL Express закупиха мобилни конвекторни радиатори, които позволяват оптимизиране на температурата при децата.

Не бяха пропуснати и коледните подаръци за децата от групите в училищата „Алеко Константинов“ и „Братя Миладинови“, но най-големият подарък бе коледното представление от русенския куклен театър, благодарение на DHL Express, за всички деца потребители на услуги на „Еквилибриум“. Малчуганите получиха приказно преживяване и много подаръци на коледното тържество в социалния комплекс на 21 декември.

Източник: https://nova.bg
Снимка: https://nova.bg

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova