Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Да помогнем на иподякон Иван Стоянов да се пребори със здравословните проблеми

Автор: www.diakonia.bg | 30.10.2017

Да помогнем на иподякон Иван Стоянов да се пребори със здравословните проблемиПонасяйте един другиму теготите, и така изпълнете закона Христов. (Гал. 6:2). И молитвата, произлизаща от вярата, ще изцери болния … молете се един за други, за да се изцерите… (Иак. 5:15-16).

Иван Стоянов се бори със здравословни проблеми вече повече от десет години.

Скоро след последния апел, който публикувахме в негова полза, Иван Стоянов бе хоспитализиран за период от 10 дни за интензивно лечение в Клиника по Съдова хирургия на УМБАЛ – гр. Бургас. Бе изписан с голямо подобрение. Веднага след това Иван Стоянов постъпва по спешност, с помощта на съдовия хирург д-р Борислав Тръпчев, в „Аджибадем Сити Клиник“ – гр. Бургас за реваскуларизция (отпушване) на артериални кръвоносни съдове. Безкръвната операция е извършена успешно. Иван Стоянов благодари на Бога и изказва благодарност към всички лекари и медицински персонал, които са му оказали помощ. Прилагаме епикризата от Аджибадем Сити Клиник“ и епикризата от Клиника по Съдова хирургия на УМБАЛ – гр. Бургас.

Иван Стоянов се нуждае от помощ до получаване на пенсия (7 септември) за прехрана, консумативи и лекарства, докато си намери нова работа, която е подходяща за неговото здравословно състояние и духовни нужди.

Обръщаме се към всеки, който би могъл да му помогне – молитвено и/или на контактите по-долу.

За историята на заболяванията, които има Иван Стоянов и за апелите в негова подкрепа с приложена документация вижте ТУК).

За съжаление, неговите перипетии не секват. Поредица от духовни проблеми провокират необходимостта иподякон Иван да напусне храма, в който служи, за да не изкушава себе си и своите ближни. Това той извършва с благословението на своя изповедник и духовник. За това решение допринася и духовната помощ, която оказва православният психотерапевт, презвитера Зоя Димитрова. Презвитера Димитрова поставя на Иван Стоянов диагноза „Синдром на посттравматичното стресово разстройство“ и препоръчва смяна на средата.

В крайна сметка, с Божия помощ, Иван намира временна работа (до края на месец септември) като нощен пазач на ресторант в Бургас. Тази работа с доход от 300 лв.[1] и месечният му доход от около 245 лв. (пенсия и здравни надбавки) му позволяват приблизително да покрива своите нужди от лекарства (около 170-180 лв. месечно), да издържа себе си и да покрива натрупаните дългове във връзка с досегашното му лечение.

За нещастие, две варикозни язви, за чието заздравяване Иван Стоянов води борба от дълго време, отново са се отворили. Иван Стоянов се нуждае най-вече от медикаменти и би бил благодарен на всеки, който му помогне.
Варикозна язва от вътрешната страна на лявата подбедрица

Лекарствата, които Иван Стоянов купува месечно са: Антистенокардин 25 мг., три опаковки месечно; Вазонит 600 мг., три опаковки месечно; Ендотелон 150 мг., една опаковка месечно; Окувит Лутеин Фарте, две опаковки месечно; Пронтозан гел и разтвор ( по една опаковка месечно) ; Флебодия (една опаковка месечно); Геритамин (една опаковка месечно); Хидроактивни превръзки Пермалфоам по две опаковки на три дни до зарастване на раните.

С Иван Стоянов може да се свържете на следните контакти:

e-mail: [email protected]
skype: ivan.kalev.stoqnov

Телефон: 0884449339.

Адрес: гр. Бургас, ПК: 8010, ж.к. „Славейков“, блок 51, ет. 4, ап. 31

Дарение по банкова сметка:

Банка: Пощенска банка, клон Бургас
BIC: BPBIBGSF
IBAN: BGN BG27 BPBI 79 37 10 18 39 7801

USD BG33 BPBI 79 37 41 18 39 78 01

EURO BG41 BPBI 79 37 44 18 39 78 02

Титуляр: Иван Калев Стоянов

Stoyanov Ivan Kalev

„ИHВЕСТБАHК“ АД/ INVESTBANK JSC

BIC: IORTBGSF

IBAN : BG54IORT73781009237100

ТИТУЛЯР/ACCOUNT HOLDER: ИВАH КАЛЕВ СТОЯHОВ

Stoyanov Ivan Kalev

Източник: https://www.diakonia.bg

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova