Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Деца рисуват за деца във Велинград

Автор: Телекабел | 21.12.2015

Деца рисуват за деца във ВелинградВелинградски майки организираха кампания, в която деца рисуваха картини за деца. Картините бяха дарени на детското отделение в МБАЛ – Велинград, като в следващите дни ще бъдат подарени и на детско отделение в частната болница в курорта.

Общо 19 картини нарисуваха децата в рамките на кампанията. Всички те са предвидени за детските отделения в болниците във Велинград. Желанието на майките е да направят по-уютна обстановката в отделенията, където се дава живот.

„Не правим тази инициатива за медийна изява, затова не искаме да заставаме пред камера. Ние сме обикновени майки. Желанието ни е да отглеждаме децата си с любов и да ги възпитаваме“, казаха дамите пред екипа на Телекабел тв. Те са доволни от това, че картините на велинградските деца ще радват бъдещите майки и малките пациенти на родилно и детско отделение в общинската болница.

Нареклите себе си в социалните мрежи „Велинградски майки“ изказаха своите благодарности за топлото посрещане от екипа на болницата. От името на медиците пък благодарност към тях изказа д-р Мариела Топалова.

През следващите дни картини ще бъдат подарени и на детското отделение в частната болница. „Велинградските майки“ се надяват инициативата "Деца рисуват за деца" да стопли сърцата на всички посетителите на отделенията в двете болници и да бъде повод за много усмивки в предстоящите коледно-новогодишни празници.

Източник: http://www.telekabeltv.bg

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova