Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Студент в НСА има нужда от средства, за да продължи да учи

Автор: БНР | 05.11.2015

Студент в НСА има нужда от средства, за да продължи да учиСтудент в Националната спортна академия има нужда от средства, за да продължи обучението си.

Пред “Хоризонт“ в предаването “Преди всички“ студентът в НСА Ариф Каменов, който е израснал в дом за сираци в област Смолян, разказа историята си:

Започнах да уча в Широка лъка. Там има лятна театрална академия за деца в неравностойно положение. Там успях да открия таланта си, както и хора, които да ни помогнат да продължим в това, в което сме добри – танци, бойни изкуства, музика, кукли и маски. Ние минаваме през всички тези неща и в едно от тях се оказва, че си по-добър. При мен това бяха бойните изкуства, танците и музиката. Ако бях останал в гетото в Кърджали, нямаше да бъда това, което съм в момента. В определен смисъл съм благодарен, че съм бил изоставен, защото това е един плюс за мен, за да мога да променя себе си и хората около мен.

След напускането на дома за хора без родителска грижа животът му е бил много труден:

Бях ученик, плащах разходи за път, живях при приятелите си. Успяхме да намерим хора, които да ми помогнат, докато завърша и да продължа обучението си. На второ място по успех бях приет в НСА. Уча Таекуондо и Каскадьорство. Искам да стартирам във филмовата индустрия с каскади.

Ариф Каменов има нужда от средства, за да продължи обучението си в НСА. Затова Антоан Шотаров, който е един от организаторите на благотворителния турнир по футбол "Смолян Къп“, решава да помогне на Ариф:

Решихме декември месец да организираме благотворителен спортен турнир за набиране на средства, за да може цялата набрана сума да му бъде дарена. Всички средства, които имахме от последния турнир и не бяха разпределени вече, също бяха изпратени към момчето. За 5 години над 40 благотворителни турнири сме организирали в Смолян и събраните средствата са над 25 хил. лева.

Ариф обясни, че в сметката в изпратеното писмо до медиите и социалните мрежи, с което призовава за помощ, има грешка. Той призова хората, които искат да му помогнат, да се свържат с него лично.

Желаещите да помогнат на Ариф могат да се свържат с него чрез фейсбук профила му - тук

Източник: http://bnr.bg

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2023 milostiv.org
dgamalova