Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Недостиг на храна и лишения измъчват семейство

Автор: Милостив | 15.07.2016

Недостиг на храна и лишения измъчват семействоНеволите и недоимъкът на Катерина и семейството й не спират. Семейството сякаш се върти в един непробиваем кръг от лишения и неволи. Сега отново се чувства недостиг на храна, отново дрехите не са достатъчно, а зимата все пак, макар и далече, пътува и скоро ще дойде. Огревът за нея не е ясно как ще бъде осигурен поради липсата на средства.

Семейство Русинови се намира в тежко материално положение не от скоро. Катерина, е с ревматоиден артрит и е невъзможно да работи, а Неделчо се възползва от сезонната работа с минимална заплата.

Въпреки трудностите те се грижат освен за своята дъщеричка, също и за внучето на Неделчо, чиято майка не могла да го отглежда заради свои зависимости.

Семейството изпитва огромна благодарност на благодетелите си, които внесли в дома му топлина и уют към края на април и началото на месец май. Благодетели им изпратиха хладилник, компютър и дрехи. Катерина пожелава на тези хора чрез нас здраве и дълголетие.

Понякога в домовете на всички ни има излишна храна, която не се изяжда напълно, изхвърля се или не се консумира, разваля се и пак се изхвърля. С дрехите ни понякога се случва същото: някои дрехи бързо ни умаляват, едни спираме да ги носим, защото сме си купили други по-хубави, или поради някакви други причини. Непрестанно пълним кошчето или чувалчето с излишни дрехи, годни за употреба, но за да ги изхвърлим на боклука.

Нека всички тези излишни дрехи, които просто изхвърляме, да ги пратим на семейството на Катерина в Джулюница, за да послужат на хора, които нямат избор на дрехи, а хладилникът им не се отваря често, понеже е празен.

Адресът на семейството е същият – ул. „Осогово” № 3. в село Джулюница, Великотърновска област. Телефон на Катерина – 0887191853.


Фейсбук профил на Катерина

Предишни публикации за сем. Русинови - тук, тук, тук.

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova