Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

70 деца ще тренират тенис безплатно

Автор: www.sportal.bg | 09.11.2016

70 деца ще тренират тенис безплатно Осем напълно безплатни тренировки по тенис за 70 деца организира тенис клуб "Про Спорт" с подкрепата на най-големия онлайн магазин за спортни стоки в България - Sport Depot. Тази инициатива дава уникалната възможност на 50 деца между 5 и 8-годишна възраст и на 20 между 10 и 14 г., които никога досега не са играли тенис, да се докоснат свободно до магията на благородния спорт.

По-малката възрастова група ще бъде причислена към "Червеното ниво" на тенис училището на клуба, в което младите спортисти ще се учат да правят дълги разигравания, използвайки различни удари. За максимално улеснение ще играят с детски ракети, на по-малки кортове и с топки, които са със 75% по-бавни от нормалните. А за групата на по-големите деца, които имат активни задължения в училище, ще бъдат организирани групи както през уикенда, така и през делничните дни - в понеделник, сряда и петък от 15:00 ч.

Тренировките ще се водят от треньорите на ТК "По Спорт", които по ефективен начин ще запознаят децата с основите на играта и ще ги научат на основни техники и удари. Според тях най-голямото предимство на тениса е, че формира у децата редица важни качества като дисциплина, постоянство, самостоятелност, спортсменство и др.

Записването за инициативата става на място в тенис клуб "Про Спорт", където желаещите трябва да попълнят специална форма за кандидатстване. В случай, че имате повече въпроси, можете да се свържете с клуба на email: [email protected] или на телефон: 0897 55 80 80.

Източник: http://www.sportal.bg
Снимка: http://www.sportal.bg

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

 1. Всички
 2. Благотворително събитие
 3. Вдъхновяваща новина
 4. Зов за помощ
 5. Искам да помогна

Категории

 1. Всички
 2. Сираци
 3. Деца с увеждания
 4. Хора с увреждания
 5. Стари хора
 6. Приюти
 7. Кухни за бедни
 8. Социално слаби
 9. Хора със здравословни проблеми
 10. Затворници
 11. Бежанци
 12. Православни храмове
 13. Алкохолно и наркозависими
 14. Други

Тип помощ

 1. Всички
 2. Книги
 3. Лечение
 4. Кръводаряване
 5. Играчки
 6. Лекарства
 7. Облекло и обукви
 8. Хранителни продукти
 9. Мебели
 10. Техника
 11. Финансова помощ
 12. Социални събития
 13. Курсове и обучения
 14. Доброволчески труд
 15. Работа срещу заплащане
 16. Подслон
 17. Култура
 18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2021 milostiv.org
dgamalova