Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 

Пазарджиклията Илия Михйлов продава книгата си благотворително, за да помогне на свой приятел!

Автор: pzdnes.com | 27.04.2018

Пазарджиклията Илия Михйлов продава книгата си благотворително, за да помогне на свой приятел! "Уважаеми приятели, обръщам се към всички Вас с една ГОЛЯМА МОЛБА! Помните ли филма „Зеленият път“ и онзи огромен негър на име Джон Кофи, който имаше дарбата да лекува хората, да отнема техните болки и мъка? Понякога ми се иска да бъда като него, но не мога! Мога обаче да се опитам да помогна със собствените сили, с двете си ръце, със сърцето и душата си на този, който има нужда от мен.

Споделям всичко това с Вас и Ви моля да ме подкрепите. Мой приятел и колега, когото безкрайно обичам и уважавам е в беда. Преди няколко месеца Георги Войнов получи жесток шамар от съдбата – диагноза „рак на белия дроб“. Той е силен човек с уникално чувство за хумор и една чаровна усмивка, която сякаш говори с гласа на Доброто. Но днес бате Жоро има нужда от нашата помощ.

Обръщам се към всички Вас – тук в България или в чужбина, до които все още моята дебютна книга „Побързай“ не е стигнала. До всички онези, които изявиха желание да я имат. Подарихме почти целия тираж от 500 бройки, но все още имам около 100. Много Ви моля, подкрепете ме, като закупите книгата ми! Няма определена цена. Нека всеки даде толкова, колкото може да си позволи! Всяка помощ е добре дошла! Всички пари ще отидат в подкрепа на лечението на бате Жоро! За да бъда коректен към Община Пазарджик, която спонсорира издаването на книгата, ги уведомих за тази моя идея и имам тяхната подкрепа!
На хората в чужбина ще изпратя екземпляр по пощата или някоя куриерска фирма. Всеки ще получи книга с автограф, а името му и сумата, която отдели, ще бъдат записани и оповестени от мен!

Моля, подкрепете ме! Нека тези 100 последни бройки на „Побързай“ бъдат нашите 100 общи крачки по улица „Надежда“! Бате Жоро го заслужава!

Телефон за връзка с мен: 0885 65 85 55"

Източник: http://pzdnes.com
Снимка: http://pzdnes.com

Новини

Търси

Тип новина

  1. Всички
  2. Благотворително събитие
  3. Вдъхновяваща новина
  4. Зов за помощ
  5. Искам да помогна

Категории

  1. Всички
  2. Сираци
  3. Деца с увеждания
  4. Хора с увреждания
  5. Стари хора
  6. Приюти
  7. Кухни за бедни
  8. Социално слаби
  9. Хора със здравословни проблеми
  10. Затворници
  11. Бежанци
  12. Православни храмове
  13. Алкохолно и наркозависими
  14. Други

Тип помощ

  1. Всички
  2. Книги
  3. Лечение
  4. Кръводаряване
  5. Играчки
  6. Лекарства
  7. Облекло и обукви
  8. Хранителни продукти
  9. Мебели
  10. Техника
  11. Финансова помощ
  12. Социални събития
  13. Курсове и обучения
  14. Доброволчески труд
  15. Работа срещу заплащане
  16. Подслон
  17. Култура
  18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova