Присъедини се към нас в Facebook English | Присъединете се към нас 

Мечтата ми е да уча, да получавам знания и да завърша с отличие

| 21.08.2019Следният текст е мотивационно писмо на осемнадесетгодишния В. И., с  което кандидатства за стипендия в конкурса на Милостив - "Добротворчество" 2019. Освен мотивационното писмо участничкът ни е изпратил и документи, доказващи, че има нужда от финансова подкрепа за обучението си. Целта на конкурса е да подпомага младежи в неравностойно положение, желаещи да учат висше образование. Всеки, който желае да помогне за следването на някой от младежите, може да види как би могъл да го направи от - http://milostiv.org/text/809

Обръщам се към Вас, защото Вие сте моят шанс да реализирам една моя мечта. Тази година завърших ВТГ “Г.С.Раковски“ в гр.Варна с пълно отличие. Кандидатствах и бях приет в Икономическия университет. Специалността за която кандидатствах е продължение на това което учих в средното училище. Казва се “Стокознание и митническа дейност“. Мечтата ми е да уча, да получавам знания и дай боже един ден да завърша с отличие, за да мога да се реализирам в живота.

Не знам какво ще работя като завърша, но възможностите на специалността ми дава шанс да се реализирам в много области. Аз съм средният от трима братя които отраснаха без баща, с много лишения и проблеми, но това ме амбицира да стана по упорит. Бъдещето на младите е в знанието. То дава възможност на човек да следва мечтите си.

Ако успеете да ми окажете подкрепа и да повярвате в мен бих бил по спокоен, че ще мога да си осигурявам необходимите ми учебници, помага, материали за да мога да уча. Дори и да не успеете Ви благодаря, че се отзовахте на писмото на майка ми, която всячески се старае да ни помага.

Бъдете здрави,щастливи и спокойни. Това дава сили на човек да прави Добро.

Снимка: pixabay.com

Търси

Категории

 1. Всички
 2. Добри примери
 3. Материали от конкурс за есе, посветен на милостинята и дяконията
 4. Беседа за милосърдието и социалната дейност на Църквата
 5. Дарителството в България от 1878 до 1951 година
 6. Милосърдие и християнство
 7. Конкурс "Добротворчество" 2015, категория Студенти
 8. Конкурс "Добротворчество" 2015, Млади писатели
 9. Как да получа помощи?
 10. Конкурс "Добротворчество" 2017, категория Студенти
 11. Превенция на здравето
 12. Конкурс "Добротворчество" 2018
 13. Конкурс "Добротворчество" 2019
 14. COVID-19
 15. Конкурс "Добротворчество" 2020
 16. Конкурс "Добротворчество" 2022
 17. Конкурс "Добротворчество" 2023

Тип

 1. Всички
 2. Препоръчани
 3. Видео

Статии и видео


Текущи инициативи
Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova