Присъедини се към нас в  Facebook English | Присъединете се към нас 

70 деца ще тренират тенис безплатно

Автор: www.sportal.bg | 09.11.2016

70 деца ще тренират тенис безплатно Осем напълно безплатни тренировки по тенис за 70 деца организира тенис клуб "Про Спорт" с подкрепата на най-големия онлайн магазин за спортни стоки в България - Sport Depot. Тази инициатива дава уникалната възможност на 50 деца между 5 и 8-годишна възраст и на 20 между 10 и 14 г., които никога досега не са играли тенис, да се докоснат свободно до магията на благородния спорт.

По-малката възрастова група ще бъде причислена към "Червеното ниво" на тенис училището на клуба, в което младите спортисти ще се учат да правят дълги разигравания, използвайки различни удари. За максимално улеснение ще играят с детски ракети, на по-малки кортове и с топки, които са със 75% по-бавни от нормалните. А за групата на по-големите деца, които имат активни задължения в училище, ще бъдат организирани групи както през уикенда, така и през делничните дни - в понеделник, сряда и петък от 15:00 ч.

Тренировките ще се водят от треньорите на ТК "По Спорт", които по ефективен начин ще запознаят децата с основите на играта и ще ги научат на основни техники и удари. Според тях най-голямото предимство на тениса е, че формира у децата редица важни качества като дисциплина, постоянство, самостоятелност, спортсменство и др.

Записването за инициативата става на място в тенис клуб "Про Спорт", където желаещите трябва да попълнят специална форма за кандидатстване. В случай, че имате повече въпроси, можете да се свържете с клуба на email: office@tcprosport.bg или на телефон: 0897 55 80 80.

Източник: http://www.sportal.bg
Снимка: http://www.sportal.bg

Споделете с нас добрина - ваша или на ваш познат и ние ще я разкажем на страниците на Милостив, за да вдъхновим и други добротворци.

Новини

Търси

Тип новина

  1. Всички
  2. Благотворително събитие
  3. Вдъхновяваща новина
  4. Зов за помощ
  5. Искам да помогна

Категории

  1. Всички
  2. Сираци
  3. Деца с увеждания
  4. Хора с увреждания
  5. Стари хора
  6. Приюти
  7. Кухни за бедни
  8. Социално слаби
  9. Хора със здравословни проблеми
  10. Затворници
  11. Бежанци
  12. Православни храмове
  13. Алкохолно и наркозависими
  14. Други

Тип помощ

  1. Всички
  2. Книги
  3. Лечение
  4. Кръводаряване
  5. Играчки
  6. Лекарства
  7. Облекло и обукви
  8. Хранителни продукти
  9. Мебели
  10. Техника
  11. Финансова помощ
  12. Социални събития
  13. Курсове и обучения
  14. Доброволчески труд
  15. Работа срещу заплащане
  16. Подслон
  17. Култура
  18. Конкурси

Покажи всички новини

Copyright © 2011-2024 milostiv.org
dgamalova